Holland Boot- en fietstocht

Begin april is gewelidig in Holland – een perfecte fietstocht om de bloemenvelden van de beroemde Keukenhof te zien, en hectaren bloeiende bomen die het “Groene Hart” van Holland sieren. We zullen haven in de beroemde steden Haarlem, Leiden, prachtige Delft, bruisende Rotterdam en kaasstad Gouda. Onderweg zullen we genieten van Keukenhof, een biologische kaasboerderij, kastelen, Delfts aardewerk, een werkende windmolen en meer.

Informatie en boeken: Bike and the Like

Holland Boot- en fietstocht – Groen hart van Holland!

Een perfecte fietstocht om de bloemenvelden van de beroemde Keukenhof te zien, en hectare bloeiende bomen die Hollands “Groene Hart” sieren. We zullen haven in de beroemde steden van Gouda, de oudste stad-Dordrecht, schilderachtige Gorinchem – en de universiteitsstad Utrecht. Onderweg genieten we van een werkende kaasboerderij, prachtige kastelen in het Utrechtse bos, een echte klompenmaker, werkende windmolens en meer!

Informatie en boeken: Bike and the Like

Noord-Holland Bike and Barge Tour

Wist je dat Noord-Holland het grootste areaal aan bloemenvelden in Nederland heeft? Ontdek het openluchtmuseum van de Zuiderzee, werkende windmolens, het Tulpenfestival van Bloemendagen, een middeleeuws kasteel en een dag om het prachtige eiland Texel te verkennen. We beleven de nationale feestdag van Koningsdag, fietsen naar de glorieuze stad Alkmaar om hun beroemde Kaasmarkt te bezoeken en te genieten van smakelijke Nederlandse lekkernijen zoals Pannekoeken. De beste lente tour van Nederland!

Informatie en boeken: Bike and the Like

Flora sailing